Bedriftspresentasjon med Xledger

Tidspunkt 16.15
Sted Smalltalk, IFI
Mat Pizza og sushi
Åpne plasser 2 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Kom og hør om et spennende norsk softwareselskap i sterk vekst

Hva skjer når norske gründere møter introduksjonen til internett i Silicon Valley på slutten av 90-tallet? Jo, de starter opp en helt ny virksomhet med internett som plattform fra sin garasje. Mye har skjedd siden da, og Xledger leverer nå et skybasert økonomisystem (ERP) til tusenvis av virksomheter med brukere i mer enn 50 land.

 

Hva er egentlig ERP? Hvordan sparer kundene våre tusenvis av arbeidstimer? Hvilke muligheter gir Facebook sitt API-verktøy GraphQL? Hvordan er det å programmere i Clojure?

 

Kom og hør om hva vi gjør, reisen vi er på, og hvordan du kan bli med på laget!

Vi ønsker spesielt å møte deg som er opptatt av den nyeste teknologien og er  interessert i jobbmuligheter for nyansatte  eller summer internship..

Gleder oss til å treffe deg!

Xledger logo

Xledger

Xledger er et norsk softwareselskap som i løpet av de siste årene har etablert seg som en ledende leverandør av skybasert ERP for mellomstore og store selskaper i Norge og internasjonalt. Vi har kontorer i Norge, Sverige, England, Finland og USA, og kan vise til solid vekst og sunn økonomi.

Det er menneskene som er kjernen i Xledger. Vi som jobber her brenner for fremtidens teknologi og hvordan vi kan bruke teknologien for å gi brukerne gode opplevelser. Hos oss forventer ingen at du kan alt, vi hjelper hverandre med hverdagsutfordringer. Vi har en sterk kultur med stor åpenhet, og det er høyt under taket. Kreativitet og kunnskapsdeling står sterkt, og er en del av vårt DNA.

I #teamXledger setter vi pris på de gode samtalene, uhøytidelig small-talk og litt vennskapelig konkurranse. Vi liker å møte hverandre på kontoret, samtidig har vi fleksibilitet i hverdagen til å jobbe hjemmefra. Vi har mange spennende planer for fremtiden og det kan være høyt tempo. Hos oss finner du blant annet Fussball, shuffleboard og en kaffebar med skikkelig god kaffe for å gi deg energipåfyll. I tillegg har vi flere afterwork og andre sosiale sammenkomster gjennom året. Er du sporty av deg kan vi også melde at vi samles til lavterskel-fotballtreninger, Holmenkollstafetten, Sentrumsløpet, buldring, og diverse andre arrangement.

Natasha Tikhonova profilbilde

Ansvarlig

Natasha Tikhonova

natasha.tikhonova@ifinavet.no
Natasha Tikhonova profilbilde

Medhjelper

Oscar Dahl

oscar.dahl@ifinavet.no
Natasha Tikhonova profilbilde

Medhjelper

Synne Gumpen

synnegumpen@live.no