Bedriftspresentasjon med Politiets IT-enhet

Tidspunkt 16.15
Sted Escape
Mat Burritos & Drikke
Åpne plasser 1 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bedriftspresentasjon med Politiets IT-enhet - Et datadrevet politi

Politiets IT-enhet (PIT) inviterer til bedriftspresentasjon om data, data science, koding og utvikling fra to eksperter på området:

  • - Møt Dervis Mansuroglu som leder utviklingsmiljøet i politiet. Han deler åpent og engasjerende om software-utvikling i politiet, og byr på live-koding fra scenen.

Politiet har ett av de viktigste samfunnsrollene i landet, og ganske raskt kan hendelser bli alvorlige og føre til fare for liv og mennesker. Derfor trengerp politiet moderne og endringsdyktige IT-systemer i verdensklasse, som henger med i tiden både teknologisk men også kulturelt. I denne talken skal jeg presentere hvordan vi jobber med software og produktutvikling i politiet, og til deg som student skal jeg fortelle hvordan du kan mestre tekniske intervjuer og gjennomganger med noen enkle men svært effektive teknikker. Et par av disse teknikkene skal jeg demonstrere med live-koding. (Dervis)

  • Møt Tage Stabell-Kulø som leder data- og analysemiljløet i politiet. Han er overmiddels opptatt av hvordan data er avgjørende for å ta gode beslutninger (altså Data Science), og vil presentere hvordan de jobber for å utvikle gode metoder og verktøy for politiet.

Å destillere data til informasjon som man kan bruke til å ta beslutninger, heter Data Science. Politiet har nær uendelig med data (måles i peta-byte!), men alt for lite informasjon. Politiets IT-enhet jobber langs flere akser for å utvikle metoder og verktøy for politiet. Det er mange som forventer mye av oss og vi har tilgang til ressurser som står i stil med hva vi må få til. Jeg skal presentere oss, hva vi driver med, hvordan vi gjør det, og hvorfor. (Tage)

Etter en time med spennende talks, byr vi på mat, drikkebonger og interessante samtaler om livet bak (brann)murene i politiet 😊

Politiets IT-enhet logo

Politiets IT-enhet

Politiets IT-enhet (PIT) er politiets egen IT-organisasjon. Vi over 650 engasjerte nerder som utvikler, designer, drifter og sikrer smarte løsninger for politiet. Vi jobber smidig i tverrfaglige team, og må rett som det er være med politiet ut på oppdrag for å forstå hverdagen og utfordringene de står i. IT er nemlig kritisk i alt politiet gjør. De skal kunne utføre jobben der de er – når det skjer. Vi mener derfor vi er teknologer med ett av samfunnets aller viktigste oppdrag!

Magnus Hjorth profilbilde

Ansvarlig

Magnus Hjorth

magnus.hjorth@ifinavet.no
Magnus Hjorth profilbilde

Medhjelper

Astrid Sofie Festøy

astrid.festoy@ifinavet.no
Magnus Hjorth profilbilde

Medhjelper

Thomas Johannessen

thomas.johannessen@ifinavet.no
Magnus Hjorth profilbilde

Medhjelper

Ole Jørgen Norstrand

ole.norstrand@ifinavet.no