Bedriftspresentasjon med Blank

Tidspunkt Tirsdag 15.11
kl. 16.45
Sted Torggata 15
Mat Pizza
Åpne plasser 5 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på bedriftspresentasjon med Blank!

Vi startet Blank fordi vi ønsket oss et konsulentselskap hvor vi kan lære og utfordre oss selv, et selskap hvor det er veldig fint å jobbe - og kanskje aller mest fordi vi liker å bygge ting.
Siden vi startet opp i 2015 har vi forsøkt å forbedre både oss selv og konsulentbransjen gjennom fullstendig åpenhet, tillit til menneskene vi jobber sammen med og et sterkt sosialt og faglig felleskap. Mange har fulgt etter, og det er vi skikkelig stolte av. 
På denne bedriftspresentasjonen vil vi i Blank fortelle litt mer om hvem vi er og hva vi gjør.
Oppmøte: kl.16.45, Blank sine lokaler i Torggata 15 
Blank logo

Blank

Vi gjør mange ting sammen i Blank, men det vi lever av er å designe og utvikle digitale produkter og tjenester for kundene våre. Noen av selskapene vi jobber med er små, andre er store. Alle har de høye ambisjoner for sine digitale løsninger, og stiller høye krav til hvem de jobber med.
Noen ganger starter vi nye, egne, selskaper også, fordi det er gøy (og fordi vi liker å bygge ting), men også fordi smarte folk har gode idéer som fortjener å bli realisert.

I Blank er vi en gjeng på nærmere 60 ulike folk som er ekstremt dyktige i faget vår - digital produktutvikling.
Vi er en tredjedel designere og resten teknologer. Vi startet Blank fordi vi ønsket oss et konsulentselskap hvor vi kan lære og utfordre oss selv, et selskap hvor det er veldig fint å jobbe - og kanskje aller mest fordi vi liker å bygge ting.

I tillegg ønsket vi å forandre bransjen og hvordan et konsulentselskap kan fungere. Les mer om oss på www.blank.no.

Ånund Kielland Jore profilbilde

Ansvarlig

Ånund Kielland Jore

anund.jore@ifinavet.no