Bedriftspresentasjon med Blank

Tidspunkt 16.45
Sted Torggata 15
Mat Pizza
Åpne plasser 5 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på bedriftspresentasjon med Blank!

Vi startet Blank fordi vi ønsket oss et konsulentselskap hvor vi kan lære og utfordre oss selv, et selskap hvor det er veldig fint å jobbe - og kanskje aller mest fordi vi liker å bygge ting.
Siden vi startet opp i 2015 har vi forsøkt å forbedre både oss selv og konsulentbransjen gjennom fullstendig åpenhet, tillit til menneskene vi jobber sammen med og et sterkt sosialt og faglig felleskap. Mange har fulgt etter, og det er vi skikkelig stolte av. 
På denne bedriftspresentasjonen vil vi i Blank fortelle litt mer om hvem vi er og hva vi gjør.
Oppmøte: kl.16.45, Blank sine lokaler i Torggata 15 
Blank logo

Blank

Blank er først og fremst et konsulent­selskap. Fundamentalt for oss er felleskap, en klokkeklar tro på menneskene som utgjør Blank, samt åpenhet i alt vi gjør. Vi ønsker å tenke nytt, og vi forsøker å utfordre både oss selv og kundene våre. Om du har lyst til å jobbe i et selskap som tør å utforske – og du føler at våre prinsipper passer godt med dine egne – er vi kanskje noe for deg. Felleskap Alle ansatte er medeiere i Blank, og nyansatte blir tilbudt eierandeler. I tillegg settes en vesentlig del av selskapets overskudd av til bonus. Denne bonusen fordeles flatt – uavhengig av senioritet, fakturering, eierandel eller fartstid i selskapet. Åpenhet I Blank er det full åpenhet rundt alt fra bemanningsprosess til hvordan vi bruker selskapets penger. Dette er vår førsteprioritet og alltid standardsvaret. Transparens er ekstremt kraftfullt, og vi prøver å ha så mye som mulig åpent for alle. Dette gjør at de ansatte har bedre oversikt over hva som skjer i selskapet, og fungerer samtidig som en kontrollmekanisme. Tillit Vi setter vår lit til at alle i Blank er i stand til å ta egne avgjørelser, og at de ønsker å gjøre en god jobb i selskapet. Derfor forsøker vi å unnga faste regler der hvor det er mulig, og sørger heller for at de ansatte har tilstrekkelig informasjon til å ta gode valg selv. Vi har kun én ufravikelig regel – handle i selskapets beste interesse.

Natasha Tikhonova profilbilde

Ansvarlig

Natasha Tikhonova

natasha.tikhonova@ifinavet.no
Natasha Tikhonova profilbilde

Medhjelper

Thomas Johannessen

thomas.johannessen@ifinavet.no
Natasha Tikhonova profilbilde

Medhjelper

Ånund Kielland Jore

anund.jore@ifinavet.no