Bedpres med Computas

Tidspunkt 17.00
Sted Akersgata 35
Mat Pizza og sushi
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på bedpres (med en vri!) med Computas!

Computas er nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester, med kontorer i Oslo, Trondheim, København og Bucharest. Hos Computas liker vi å gjøre komplekse ting enkle, og hos oss får du jobbe som en del av et team med noen av de hyggeligste smartingene som er å oppdrive. Sammen løser vi teknologiske utfordringer som er viktige for at samfunnet skal fungere, og har det gøy mens vi gjør det.

Kom og møt noen av de hyggeligste smartingene vi har fra UiO: Lise, Hilde, Kristian, Sem og Tellef. Og ikke nok med det! Simon, avdelingsleder for NXT, skal fortelle om Computas og NXT - vår avdeling for nyutdannede. En helt vanlig bedpres altså? Ja! Men med en liten vri. Vi skal nemlig spille Bedpres Bingo! I starten av presentasjonen vil dere få utdelt et bingoark med ulike “buzzord” som ofte blir sagt på bedpres. Tenk “spennende prosjekter”, “sterkt fagmiljø” og “moderne teknologi”. Når vi sier disse ordene i presentasjonen vår (ja, vi har også det) så kan dere krysse dem av. Personen med første fullførte rekke, rad eller ramme vinner en premie! Vi vil fortsette kvelden hos oss med pizza, sushi og spilling!

Computas logo

Computas

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi har et sterkt teknologisk fagmiljø og jobber med alt fra prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter. Computas er 100% ansatteid, så her blir du både kollega og medeier. Nyutdannede hos oss får delta på vårt skreddersydde karrierestart-program, Computas NXT. Dette sørger for at du som nyansatt kommer raskt i gang med praktisk arbeid og tilpassede ansvarsområder. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Stian Dolmseth profilbilde

Ansvarlig

Stian Dolmseth

41857057 stian.dolmseth@ifinavet.no